Uuden Vuoden lahjat vuodelle 2022

3 min read

Siinä missä jouluna annetaan lahjoja kenties isommallekin piirille, niin uuden vuoden lahjoja annetaan yleensä vai lähipiirissä, eli omassa perheessä tai omalle rakkaalle, näin uuden vuoden lahjat ovat myös erilaisia kuin joululahjat. Uuden vuoden lahjat ovat jopa henkilökohtaisempia kuin joululahjat.

Läheiselle voi ostaa lahjoja, jotka ovat nykyisten trendien mukaisia, kuten sellaisia, jotka liittyvät terveyteen ja hyvään oloon. Tupakoitsijalle voi ostaa vaikka nikotiinipussit netistä tilaten ja ohjata samalla hänet kohti terveellisempiä elämäntapoja – tai voihan ystävälle maksaa vaikka tulevan vuoden salivuorot valmiiksi ja vaikka oman personal trainerin opastuksen alkuun. Monet uuden vuoden lahjat seurailevatkin trendejä, jotka liittyvät nykyään pitkälti hyvinvointiin, mutta myös toisten huomioimiseen. Usein uudeksi vuodeksi ostetaan myös samantyylisiä korulahjoja kuin ystävänpäivänäkin.

Lahjojen merkitys

Lahjojen merkitys voi olla sekä lahjan antajalle, että lahjan saajalle suuri. Lahjan ei välttämättä tarvitse olla hirveän kallis, jos se on vain merkityksellinen molemmille osapuolille, ja varsinkin silloin, jos lahjan saaja osaa arvostaa saamaansa lahjaa.

Jos jouluna on ostettu vähän sitä sun tätä kaikille tutuille ja lähisukulaisille, voi uuden vuoden lahja kuvastaa omia tuntemuksia lähimmäistäsi kohtaan tai muita perheenjäseniä kohtaan aivan erilaisella tavalla kuin joululahja. Mikä se tyyli sitten on, on täysin sinun omassa päätöksessäsi.

Uuden vuoden lahjojen antaminen ei ole niin yleistä kuin joululahjojen, mutta varsinkin sellaisissa tapauksissa, missä kaksi ihmistä ovat kaukana muista sukulaisistaan, saatetaan uutta vuotta viettää läheisemmissä merkeissä, eikä esimerkiksi menemällä yhteiseen uuden vuoden juhlaan, missä päin maailmaa sitten juhlaa viettääkään.

Toisaalta voit myös ostaa sellaisen lahjan, mistä on iloa sekä sinulle, että lahjan saajalle. Erilaiset yhteiset kokemukset saattavat lujittaa suhdettanne edelleen ja luoda tullessaan teille sellaisia yhteisiä muistoja, mitä teillä ei aikaisemmin ole ollut, ja joita voi sitten muistella vuosia myöhemminkin ja samalla muistaa vuodenvaihteen 2021/2022 aivan eri tavalla kuin vuodenvaihteet ennen sitä. Elämästämme iso osa on kuitenkin vanhojen elämäntapahtumiemme muistelua yksin, ystävien tai rakkaan kanssa, joten kenties seuraava uuden vuoden lahjakin kuvastaa enemmän juuri tällaisten muistojen luomisen tärkeyttä, eikä vain materiaalia.

Uuden vuoden lupaukset 2022

Uutena vuonna ja vuoden vaihtuessa usein tehdään myös lupauksia tulevalle vuodelle. Lupaukset ovat viime aikoina useimmiten liittyneet henkilökohtaiseen terveyteen, parempiin elämäntapoihin ja mm. tupakanpolton lopettamiseen, näin ainakin, mikäli on uskominen aiheesta tehtyihin kyselytutkimuksiin. Se, miten omat uuden vuoden lupaukset ovat sitten pitäneet, onkin jo toinen juttu, ja omiin uuden vuoden lupauksiin pitääkin osata asennoitua oikealla tavalla. Toiset meistä tekevät lupauksia tosimielellä, ja toiset enemmän huumorin kautta.

Uusi vuosi tuo tullessaan aina mahdollisuuden aloittaa jotain alusta, ja siksi varmaan uutta vuotta juhlitaankin ympäri maailmaa aivan eri tavalla kuin joulua. Jos joulu on enemmän rauhallisen ajan ja perheen juhla, on uusi vuosi näyttävämpää juhlintaa ja uuden vuoden vastaanottoa ilolla. Siksi varmaan monissa joulukorteissakin toivotetaan rauhallista joulua ja riehakasta uutta vuotta. Tuon sanonnan kautta voisi myös uuden vuoden lahjan hankkia erilaisin perustein, kuin mitä se yleensä tehdään. Monella meistä ja ystävistämme on erilaisia bucket listoja, joten kenties niistä voisi löytää tulevalla vuodelle jonkin yhteisen erikoisemman tavoitteen, jonka saavuttaminen yhdessä olisi jotain sellaista, mitä kannattaa odottaa tulevalta vuodelta 2022.

Oletko sinä aiemmin antanut jonkin uuden vuoden lahjan? Kuten sanottua, se voi olla tuote, palvelu, matka, tai vain se, että vietät uuden vuoden juuri sen oman rakkaasi kanssa ja näytät hänelle, kuinka rakastunut olet, vaikka sillä uuden vuoden suudelmalla.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours