Golf lahjakorit

1 min read

Golflahjakorit ovat houkuttelevia ja edullisia, ja ne sisältävät yleensä golf-aiheisia gourmet-välipaloja, golflaitteita ja golfviisauden kirjan. Golfvarusteet voivat vaihdella mallin mukaan, mutta ne koostuvat yleensä harjoitusgolfpalloista, golf-tiistä (pienistä tapeista, joita käytetään nostamaan pallo muutaman senttimetrin yläpuolelle kunkin reiän alkulyönnillä), käsipyyhkeestä. pallopaikannuslaite ja jalankorjaustyökalu golfmailan törmäyksen seurauksena nurmelle jääneen arven korjaamiseen.

Gourmet-välipalaksi vastaanottaja voi löytää pretzel-käänteitä, gourmet-kahvia, kermalla täytettyjä keksejä, naudanlihasalamia, juustoa, vesikeksejä tai golfaajien onnenkeksejä. Golfaajasi on innoissaan saatuaan nämä golf-aiheiset lelut ja herkut, joita voit nauttia kentällä ja sen ulkopuolella.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours