Ideoita lahjapakkaukseen

1 min read

Kangas

Jos lahjasi ovat muodoltaan lieriömäisiä, kangas on paras vaihtoehto. Oletetaan esimerkiksi, että etsit lahjapakkausideoita viinipulloon, katsotaanpa, miten kangas kiertää. Ota kangaspala, joka on pidempi kuin pullon pituus. Pidä kankaan toista päätä pullon pituutta vasten ja väännä se ympäri. Huolehdi siitä, että pohjakin peittyy.

Sarjakuvahahmot

Lapset rakastavat värikkäitä houkuttelevia lahjoja. Sarjakuvahahmot ovat aina suosittuja pienten lasten keskuudessa. Jos etsit lahjapakkausideoita tytön syntymäpäiväjuhliin, Barbie-nuket eivät voi koskaan mennä pieleen. Tee kasvot käärittyyn paperiin langoilla, paljeteilla, wc-paperilla, kimalteleilla, flanellipaloilla ja niin edelleen.

Lahjakassit ja -korit

Joitakin lahjoja ei voi koskaan paketoida. Esimerkiksi leivonnaiset, hajuvesipullot (en halua kääriä niitä), mekko (parempi olla käärimättä sitä, koska se rypistyy) ja yleensä esineet, jotka ovat luonteeltaan herkkiä ja hauraita. Tällaisiin lahjoihin tarvitset laukkuja tai koreja. Jos etsit lahjapaketointiideoita leivonnaisille, korit ovat parhaita vaihtoehtoja.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours